8 Haziran 2015 Pazartesi

KABALA ŞEYTANIN VE DECCAL’İN KİTABI GİZLENEN DÜNYA DÜZENİ VE AZAZ-EL ( İBLİS )

 - Onlara: "İnsanların (müslümanların) inandığı gibi inanın." denilince, "Biz de o beyinsizlerin inandığı gibi mi inanacağız?" derler. İyi bilin ki, asıl beyinsiz kendileridir fakat bilmezler. 14 - Onlar iman edenlere rastladıkları zaman: "İnandık" derler. Fakat şeytanlarıyle yalnız kaldıkları zaman: "Biz, sizinle beraberiz, biz sadece (onlarla) alay ediyoruz." derler. 15 - (Asıl) Allah onlarla alay eder ve taşkınlıkları içinde serserice dolaşmalarına mühlet verir.

ŞEYTANIN VE DECCAL’İN KİTABI: 

ALLAH’IN İZNİYLE VE ŞEYTAN ARACILIĞIYLA MASONLAR İLE SİYONİSTLERE İNEN KABALA BÜYÜSÜ VE TALMUD YASALARI

MASONLARA GELİNCE: MASONLAR (YANİ PEYGAMBERİMİZİN BİLDİRDİĞİ DECCAL DENEN KİŞİ VE KİŞİLER) ŞEYTANLA İLETİŞİME GEÇER( ALLAH'IN VERDİĞİ ÖZEL GÜÇ VE İZİNLE)VE ONDAN ALDIKLARI BİLGİLERLE SAVAŞLAR VE FİTNELER ÇIKARIR.



MASONLARA KİTAP ŞU ŞEKİLDE İNMİŞTİR: ŞEYTAN ARACILIĞIYLA MASONLARA AKTARILAN KABALA ÖĞRETİSİ YA DA BÜYÜSÜ VE TALMUD YASALARI OLARAK BİLİNEN GİZLİ EZOTERİK BİLGİLER ADIYLA İNMİŞTİR. BU DURUM BAKARA VE FELAK SÜRESİNDE ANLATILIR. AYRICA BU SUREDEKİ AYETLERDE BÜYÜ VE VESVESEDEN BAHSEDİLİR.


Rahman ve Rahim olan Allah'ın adıyla



• Ve onlar, Süleyman'ın mülkü (nübüvveti) hakkında şeytanların anlattıklarına uydular. Süleyman inkâr etmedi; ancak şeytanlar inkâr etti. Onlar, insanlara sihri ve Babil'deki iki meleğe Harut'a ve Marut'a indirileni öğretiyorlardı. Oysa o ikisi: "Biz, yalnızca bir fitneyiz, sakın inkâr etme" demedikçe hiç kimseye (bir şey) öğretmezlerdi. Fakat onlardan erkekle karısının arasını açan şeyi öğreniyorlardı. Oysa onunla Allah'ın izni olmadıkça hiç kimseye zarar veremezlerdi. Buna rağmen kendilerine zarar verecek ve yarar sağlamayacak şeyi öğreniyorlardı. Andolsun onlar, bunu satın alanın, ahiretten hiç bir payı olmadığını bildiler; kendi nefislerini karşılığında sattıkları şey ne kötü; bir bilselerdi. (BAKARA SURESİ / 102)

FELAK SURESİ De ki: Yarattığı şeylerin şerrinden, karanlığı çöken gecenin şerrinden, düğümlere üfleyen nefeslerin şerrinden, hasedini açıklayan ve hasediyle hareket eden hasetçinin şerrinden, sabahın Rabbine sığınırım. »1-2-3-4 ve 5. ayetler.

DECCALLE İLGİLİ HADİSLER Yalancı Deccaller, sizin ve ceddinizin işitmediği şeyleri anlatırlar, onlardan sakının.) [Müslim]


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder